Hojicha Kagoshima BIO
Japonská bio Hojicha z Kagoshimy – jemně pražený, s umami chutí a nádechem mořských řas. Vysoce prémiový zážitek pro skutečné znalce.
| Kategorie: | Zelené čaje neochucené |
|---|---|
| Chuť: | Umami, pražená |
| Počet nálevů: | 1-3 |
| Původ: | Japonsko, Kagoshima |
Tento výjimečný čaj pochází z japonské oblasti Kagoshima, kde byl zpracován jako bio Hojicha — zelený čaj, který prochází pražením, což mu dodává originální charakter. Nálev je tmavší, připomíná jemně pražený čaj, a chuť vás přenese do světa umami tónů s náznakem mořských řas — připomíná stylově i směs jako u Genmaicha či Huang Da Cha, ale zůstává autentickou Hojichou. Je to čaj pro chvíle, kdy chcete vybočit z běžného a dopřát si něco opravdu mimořádného.
Složení: Zelený čaj Hojicha Kagoshima 100%.
Příprava: 1-2 g vylouhujte 2-3 min o teplotě 80-90 °C nebo 3-4 g vylouhujte 30-60 sekund o teplotě 80-90 °C na 100 ml vody.
Účinky
✅ Ochrana tělesných tkání a buněk před poškozením
✅ Obsahuje velké množství antioxidantů
✅ Napomáhá k prodloužení života
✅ Podporuje přirozenou odolnost těla
✅ Podporuje trávení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)